Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak – DVD

1.490 Ft
1.341 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

A Játszótársak című dvd-n a Bogyó és babóca rajzfilm harmadik évada látható.
A dvd meséi: Napraforgók, Kavicsok, Pihe síel, Bábszínház, Roller, Gömbi tornya, A gomba kalapja, Focimeccs, Hímestojások, Rossz álom, Gombócok, Csillagház, Társasjáték.


A Bogyó és Babóca mesesorozat volt az első, melyből a rendszerváltás után magyar animációs sorozat készült. A film producere és rendezője, az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza 2009-ben kereste fel a sorozat szerzőjét, Bartos Erikát az akkor már könyvpiaci bestsellernek számító sorozat megfilmesítésének ötletével. A Bogyó és Babóca rajzfilm munkálatai gyorsan haladtak, 2010-ben került mozikba az első széria, majd ezt követte 2011-ben a második, 2014-ben a harmadik, 2020-ban a negyedik évad.
A rajzfilm a KEDD Animációs Stúdió műhelyében készült. Írta és rajzolta: Bartos Erika, Rendező: Antonin Krizsanics, Producer: M. Tóth Géza, Mesélő: Pogány Judit, Zene: Alma Zenekar, Hangsávok: Dolby Digital 5.1 -magyar, angol, román, cseh, szlovén, szerb. A DVD 13 x 5 perces epizódokból áll, a teljes hossz: 65 perc.
A rajzfilm 2011-ben elnyerte a Jiangyini Nemzetközi Animációs Fesztivál legjobb rövidfilm-díját, 2013-ban az Olaszországi Premio Cartoon Kids-díjat, a Kecskeméti Filmfesztivál közönségdíját, 2017-ben pedig a 6. Nemzetközi Animációs Fesztivál zsűrijének különdíját Hszianban.

Várható szállítás: 2024. június 24.
Elérhetőség: Raktáron
INGYENES kiszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!