Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bogyó és Babóca 4. - Tündérkártyák – DVD

1.990 Ft
1.791 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

A dvd-n a Bogyó és Babóca rajzfilm negyedik évadának meséi láthatók: Babóca virága, Robot, A hangyák kórusa, Kagylók, Kicsik és nagyok, Bogyó rajza, A szélmalom, A holdbogár, Lepkelányok, Buborékok, Lámpások, Tündérkártya, Óriáskerék, Évszakmanók


A Bogyó és Babóca mesesorozat volt az első, melyből a rendszerváltás után magyar animációs sorozat készült. A film producere és rendezője, az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza 2009-ben kereste fel a sorozat szerzőjét, Bartos Erikát az akkor már könyvpiaci bestsellernek számító sorozat megfilmesítésének ötletével. A Bogyó és Babóca rajzfilm munkálatai gyorsan haladtak, 2010-ben került mozikba az első széria, majd ezt követte 2011-ben a második, 2014-ben a harmadik, 2020-ban a negyedik évad.
A rajzfilm a KEDD Animációs Stúdió műhelyében készült. Írta és rajzolta: Bartos Erika, Rendező: Antonin Krizsanics és M.Tóth Géza, Producer: M. Tóth Géza, Mesélő: Pogány Judit, Zene: Kifli Zenekar és Alma Együttes. A DVD 17 x 5 perces epizódokból áll, a teljes hossz: 85 perc. A hangfelvételek a Gaston stúdióban készültek.

Várható szállítás: 2024. május 24.
Elérhetőség: Raktáron
INGYENES kiszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!