Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok

Webboltban leadott rendelését a következő módon tudja kifizetni:

Bankkártyás online fizetési rendszer

A bankkártyával való fizetés a K&H szerverén keresztül történik, így a banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek kezébe az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja ügyfélszolgálatunkat. A szolgáltató a megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirtokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.

Utánvét

Ha az árut átvételekor kívánja fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a futárnak kell fizetnie készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét költségei a vásárlót terhelik.

 

Szállítási módok

Webáruházunk csak magyarországi számlázási és szállítási címről tud rendelést fogadni. Megértésüket köszönjük!

A webboltunkban feltüntetett 2-3 napos szállítási idő azon termékeinkre érvényes, amelyek készletünkön vannak. Arra az esetre, ha tényleges készletünk eltérne a nyilvántartástól (hibás, hiányzó termék stb.), a szállítási idő változtatásának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk. Ha a megrendelt termék nincs a készletünkön, a szállítás időpontját a megrendelt termék készletünkbe kerülése határozza meg.

A szállítási költség

Áru összértéke Házhozszállítás PostaPont, csomagautomata
1.500 - 14.999,- Ft 2.490,- Ft 2.490,- Ft
15.000.- Ft-tól ingyenes ingyenes

A minimális rendelési érték: 1.500,- Ft.

Utánvétes fizetési mód választása esetén a 295.-Ft utánvét díjat a 15.000.-Ft feletti rendeléseknél is felszámoljuk. 

Csomagját így veheti át:

Futárszolgálat

Szerződéses partnerünk, a COMPLEXPRESS Logisztika Kft. intézi az Ön által megrendelt termékek szállítását. Érdemes olyan címet megadni a szállításhoz, ahol napközben elérhető.

Részszállítás

Nincs lehetőség részrendelésre, minden rendelést külön kezelünk. Abban az esetben, ha webáruházunkban mégis több megrendelést adott le 24 órán belül, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal egyeztetés céljából a +36 1 203-4681-es telefonszámon, a +36 30 694 2465 mobilszámon, vagy az info@complexpress.hu e-mail címen. Cégünk dönthet úgy, hogy részszállítást teljesít, természetesen a vásárlóval való egyeztetés mellett. A részszállítás nem von magával többletköltséget a vásárló felé.

Külföldi szállítás

Webáruházunk csak magyarországi számlázási és szállítási címről tud rendelést fogadni. Megértésüket köszönjük!