Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési és szállítási módok

Fizetési módok

Webboltban leadott rendelését a következő módon tudja kifizetni:

Bankkártyás online fizetési rendszer

A bankkártyával való fizetés a K&H szerverén keresztül történik, így a banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek kezébe az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja ügyfélszolgálatunkat. A szolgáltató a megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirtokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.

Utánvét

Ha az árut átvételekor kívánja fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a futárnak kell fizetnie készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét költségei a vásárlót terhelik.

 

Szállítási módok

Webáruházunk csak magyarországi számlázási és szállítási címről tud rendelést fogadni. Megértésüket köszönjük!

A webboltunkban feltüntetett 2-3 napos szállítási idő azon termékeinkre érvényes, amelyek készletünkön vannak. Arra az esetre, ha tényleges készletünk eltérne a nyilvántartástól (hibás, hiányzó termék stb.), a szállítási idő változtatásának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk. Ha a megrendelt termék nincs a készletünkön, a szállítás időpontját a megrendelt termék készletünkbe kerülése határozza meg.

A szállítási költség

Áru összértéke Házhozszállítás csomagpont, csomagautomata
1.500 - 14.999,- Ft 2.490,- Ft 2.490,- Ft
15.000.- Ft-tól ingyenes ingyenes

A minimális rendelési érték: 1.500,- Ft.

Utánvétes fizetési mód választása esetén a 295.-Ft utánvét díjat a 15.000.-Ft feletti rendeléseknél is felszámoljuk. 

Futárszolgálat

Szerződéses partnerünk, a COMPLEXPRESS Logisztika Kft. intézi az Ön által megrendelt termékek szállítását.  Választható szállítási módok: 

MPL házhozszállítás
MPL Posta Pont
MPL csomagautomata
GLS házhozszállítás
GLS csomagpont
GLS csomagautomata
Foxpost csomagautomata

Részszállítás

Nincs lehetőség részrendelésre, minden rendelést külön kezelünk. Abban az esetben, ha webáruházunkban mégis több megrendelést adott le 24 órán belül, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal egyeztetés céljából a +36 1 203-4681-es telefonszámon, a +36 30 694 2465 mobilszámon, vagy az info@complexpress.hu e-mail címen. Cégünk dönthet úgy, hogy részszállítást teljesít, természetesen a vásárlóval való egyeztetés mellett. A részszállítás nem von magával többletköltséget a vásárló felé.

Külföldi szállítás

Webáruházunk csak magyarországi számlázási és szállítási címről tud rendelést fogadni. Megértésüket köszönjük!