Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagajánlatok

Bogyó és Babóca plüssfigura együtt
A Bogyó és Babóca sorozat főszereplőinek, a csigafiúnak és katicalánynak puha plüssfigurája. A prototípust Bartos Erika tervei alapján Antoni Rozália iparművész varrta, akinek a nevéhez számtalan magyar bábfigura kötődik. Mérete: 25 cm


Bogyó és Babóca plüssfigura együtt
Összesen: 8.880 Ft
Kedvezmény: 43%
most csak: 5.084 Ft

 

Lapozók - 6 főszereplő
Hónapok meséi könyv és társasjáték
A Bogyó és Babóca - Hónapok meséi című új, nagy mesekönyvben 12 mese szerepel, minden hónapra egy történet, a sorozat szinte minden szereplője szerepet kap. A mesék követik az évszakok, a természet változásait, a hónapok körforgását. A sorozatra épülő játékok már többször is elnyerték az Ország Játéka elismerést. Az új, Hónapos társasjáték ismét 2-8 éveseknek szól. A szabályok követhetőek, a legkisebbek is könnyedén győzhetnek.

Hónapok meséi könyv és társasjáték

 

Bogyó és Babóca – évszakos könyv és társasjáték
A Bogyó és Babóca Évszakos könyv egy nagyalakú kötet, melyben négy mese kapott helyet: egy tavaszi, egy nyári, egy őszi, és egy téli történet. A négy mesében nyomon követhetjük az évszakok, a természet változását, és persze szoríthatunk, hogy a kis barátok ismét megoldják a konfliktusokat. Az évszakok témakörét körbejáró négy nagyméretű táblás játék 3-8 éveseknek szól, a legegyszerűbbtől egészen a gondolkodós feladatig. A Bogyó és Babóca sorozatra épülő játékok szabályai jól követhetőek, a legkisebbek is könnyedén győzhetnek. Az Évszakos társasjáték elnyerte az Ország Játéka 2016 díjat.

Bogyó és Babóca – évszakos könyv és társasjáték

 

4 féle 24 db-os puzzle együtt

A 2-6 éveseknek készült kirakó dobozában a Bogyó és Babóca sorozat két szereplője található: Bogyó és Babóca, Pihe és Baltazár, Gömbi és Vendel, Lili és Alfonz.


4 féle 24 db-os puzzle együtt

 

Memória + Árnyjáték + Böngésző + Kirakó
A Memória, az Árnyjáték, a Böngésző és a Kirakó egyenként, külön-külön is megvásárolható, egymásra téve azonban egy katica és egy csiga formálódik a dobozok oldalán. A négy doboz mérete egymásra rakva: 17 cm * 17 cm * 17 cm

Memória + Árnyjáték + Böngésző + Kirakó

 

 

Brúnó Budapesten - 6 mesekönyv együtt

 

 

Brúnó Budapesten - Pest szíve c. mesekönyv + Városnézés társasjáték

Brúnó Budapeste - Pest szíve c. mesekönyv + Városnézés társasjáték

 

 

Brúnó Budapesten - Duna c. mesekönyv + Dunafutam társasjáték

Brúnó Budapesten - Duna c. mesekönyv + Dunafutam társasjáték
Összesen: 13.889 Ft
Kedvezmény: 25%
most csak: 10.416 Ft

 

 

Brúnó a Balatonon - 3 mesekönyv együtt