Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Bárányfelhő - Versek óvodásoknak

3.499 Ft
2.799 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Kányádi Sándor ajánló sorai a Bárányfelhők hátlapján:
Szépség, tisztaság, gyermeki őszinteség ragyog ránk ezekből a városi, nagyvárosi fogantatású versekből, rajzokból. De azt, hogy a benzingőzös nagykörúti Dugó mitől lényegül át mosolyogtatóan kedves verssé, azt fejtse meg az olvasó! A nem mindennapi képességekkel megáldott Édesanya talán még zenét is tudna kottázni a versek fölé.

Bartos Erika verseit könnyedén megtanulják az óvodások, ezért a logopédusok szívesen használják ezeket kisgyermekkori beszédfejlesztésre. A szerző némely verse olyan neves színházi társulatok produkcióiba is belekerült, mint a Győri Vaskakas Bábszínház, vagy a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház. Számos megzenésítés is készült a versekbôl, Lajkó Félix Neked című albuma, a Kiskalász Együttes korongjai, vagy az Alma Zenekar Balaton címû lemeze. 2016-ban Andorka Péter zeneszerzô klasszikus gyerekkari kórusművet komponált Bartos Erika verseire Kirakós címmel, melynek részletét 2018-ban a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny kötelezô kórusdarabjává választották.

A versek egy része meghallgatható itt:  https://www.bartoserika.hu/konyvek/versek17 cm széles, 24,5 cm magas, 80 oldalas, keménykötéses könyv
Móra Kiadó, 2009

Várható szállítás: 2024. április 17.
Elérhetőség: Raktáron
INGYENES kiszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!