Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Zsákbamacska - Versek óvodásoknak

3.999 Ft
3.199 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Balázs Eszter Anna ajánló sorai a Zsákbamacska hátlapján:
Bartos Erika pontosan tudja, mi érdekli az egészen piciket és az óvodásokat! A könnyen megjegyezhető és csengő-bongó versek a fantasztikusan kedves rajzok kíséretében azonban nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvenceivé is válnak majd.

Bartos Erika verseit könnyedén megtanulják az óvodások, ezért a logopédusok szívesen használják ezeket kisgyermekkori beszédfejlesztésre. A szerző némely verse olyan neves színházi társulatok produkcióiba is belekerült, mint a Győri Vaskakas Bábszínház, vagy a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház. Számos megzenésítés is készült a versekbôl, Lajkó Félix Neked című albuma, a Kiskalász Együttes korongjai, vagy az Alma Zenekar Balaton címû lemeze. 2016-ban Andorka Péter zeneszerzô klasszikus gyerekkari kórusművet komponált Bartos Erika verseire Kirakós címmel, melynek részletét 2018-ban a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny kötelezô kórusdarabjává választották.

A versek egy része meghallgatható itt:  https://www.bartoserika.hu/konyvek/versek17 cm széles, 24,5 cm magas, 80 oldalas, keménykötéses könyv

Móra Kiadó, 2018

Várható szállítás: 2024. június 04.
Elérhetőség: Raktáron
INGYENES kiszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén!